Jumaat, 23 April 2010

Dia Dah Mula Dah!!!!...

haaaa, yang jauh mari dekat yang dekat mari rapat..
sekarang ni aku tengok ramai jugak budak remaja yang buat bloq, tujuannya just nak share apa yang diorang ada, faham, pengetahuna etc..tapi ada jugak yang just make bloq for one main purpose which is moneyyyyy!!!..yeahhh..
money money money..cuma bagi info sikit, lepas tu edit-edit sikit templates, actually susah jugak nak edit templates tu, sebab dia berkaitan dengan coding.. tapi apa-apa pun, bila dah tau jadi senang la kan..bila dah edit-edit tu, mesti ada yang tertarik nak baca apa yang dorang tulis kan, tapi tu pun kalau apa yang diorang edit tu tampak menarik la, kalau tengok pun dah buruk, emm, bukan buruk la, cuma nampak skema, orang mesti taknak baca..dan bila dah setel semua kat atas tu, letak pulak iklan nuffnang, perghhh, tiap-tiap bulan masuk duit kottt... ^_^,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...